МИЛИ ДУМИ


Казват, че добрата снимка отразява душата на човек. Снимката, която Добрина ми направи в един зимен следобед в красивия ни Пловдив е наистина такава - миг, снимка на моята душа. И досега това е снимката ми с най-много лайкове във Facebook. Сигурна съм, че за да правиш добри снимки трябва освен добър професионалист и да си почтен човек. Добрина, очаквам следващата си фотосесия с теб.

- Ани Балджиян -

Журналист


Добрина, благодарим за професионализма и отношението, с които всеки път правиш нашите снимки! Запечатала си много ценни моменти от семейните ни празници и щастливи мигове на децата ни! Имаш невероятен подход към децата, а и към нас. ! С удоволствие ще ти се доверим отново!

- Стефка Велева -


Фотографията като изкуство е много повече от това „да гледаш в обектива“. Добрина наблюдава обектите на своите снимки през различна перспектива, която ги прави красиви и приятни без да променя естествеността им. Когато съм работила с нея комуникацията винаги е била предимство: лека и продуктивна за всички страни.

- Десислава Десева -

                                                                                                                                                                                                                                                                                           PRексперт, deseva.com


Препоръчвам с двете си ръце. Много добър професионалист. Спокоен, мил, сърдечен и приятен.Запечатайте спомените си благодарение на нея. Заслужава си да изживеете емоцията, докато ви снима! Благодаря, Добрина Лазарова!

                                                                                                                                                                                                                                                                     - Росица Сърванска -


Благодарим за страхотните снимки! Добър професионалис . Благодарение на красивите снимки, ние се връщаме всеки път във най-важния и прекрасен ден, а именно нашата сватба.

- Юлия и Тихомир -


Добрина, спечели доверието ни в деня на нашата сватба. Тя беше сватбеният ни фотограф. От тогава стана нашият семеен фотограф - децата я обожават. Тя винаги успява с усмивка да ни предразположи и да улови професионално точният момент. Работи от все сърце и горещо я препоръчвам!

                                                                                                                                                                                                                        - Ваня Стойчева -